Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Verstrooien

As uitstrooien van een dierbare is heel persoonlijk. Op Westerveld is dat mogelijk op een van de strooivelden. Ook kan de as in een urn een plekje krijgen in een van onze urnentuinen of worden bijgezet in een familiegraf. Andere mooie laatste bestemmingen in de natuur zijn de zee, de duinen en het bos.

Een plek op het land

In het duinlandschap van Westerveld bevinden zich verschillende strooivelden. Familie en vrienden kunnen hier onder begeleiding van een medewerker zelf de as uitstrooien. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan kan een medewerker het overnemen. Het is mogelijk om na verstrooiing een gedenkplaatje te bevestigen met daarop de naam van uw dierbare. Op deze manier heeft u altijd een mooie plek in de natuur om naar terug te keren.

westerveld-begraafplaats-crematorium-urn01

Uitvaren op zee

Westerveld biedt nabestaanden de mogelijkheid om de as van een dierbare per schip op zee uit te strooien. Namens u is aan boord een bloemengroet mogelijk of kan een tekst worden voorgelezen. Wilt u de as liever zelf verstrooien? Dan kunnen wij voor u en uw genodigden een familievaart organiseren. Aan boord is ruimte voor maximaal 35 personen.

vlucht-boven-zee

Vlucht boven zee

Een andere mogelijkheid is om de as per vliegtuig uit te strooien boven zee. Wilt u graag
meevliegen? Dan regelt Westerveld hiervoor een privévlucht met aan boord plek voor drie nabestaanden. U kunt ook kiezen voor een flyby. De as wordt dan uitgestrooid boven zee in het zicht van de nabestaanden die zich op het strand begeven.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.