Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Naar huis

Bij het verlies van een dierbare staan de nabestaanden opeens voor veel keuzes. Soms is het lastig om in korte tijd zoveel beslissingen te nemen. Wij begrijpen dat en denken met u mee.

Voor iedere wens is hier ruimte. Tijdens een rondleiding vertellen onze medewerkers u graag meer over alle mogelijkheden rondom het afscheid op Westerveld. Wij adviseren u graag. Na de crematie bewaren we de as van een dierbare een maand. Deze periode is wettelijk zo bepaald. Hierna kan aan de as een mooie laatste bestemming gegeven worden. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan staan onze medewerkers voor u klaar.

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij een keuze in materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het uitgestrekte park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook langs de inspiratielaan en in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Gedenkboetiek​

De as van een dierbare kan bewaard worden in een urn, sieraad of beeldje. Zo blijft een geliefde heel dichtbij. Laat u inspireren in onze uitgebreide gedenkboetiek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.