Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld
westerveld-begraafplaats-crematorium-raam-dudok-zaal

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt Westerveld u meerdere mogelijkheden om de plek van uw dierbare in te richten en onderhouden volgens uw eigen wensen. Ook kunt u actief betrokken blijven bij Westerveld en aanwezig zijn tijdens bijeenkomsten en andere bijzonder evenementen.

westerveld-begraafplaats-crematorium-boetiek

Een persoonlijke herinnering

Na een crematie wordt de as een maand door Westerveld bewaard, dat is wettelijk zo vastgelegd. In deze periode heeft u de tijd om na te denken over de bestemming van de as. Laat u inspireren in onze uitgebreide online gedenkboetiek of maak een afspraak met één van onze medewerkers van Advies & Zorg voor meer informatie.

Gedenkmonument

Een persoonlijk monument vormt een blijvende herinnering aan een dierbare. Op Westerveld bevinden zich uiteenlopende ontwerpen. Van klassiek en bescheiden tot modern en artistiek. Bijna alles is mogelijk.
westerveld-begraafplaats-crematorium-bloesem-paviljoen-van-dam

Een kleurrijke plek

Op Westerveld doen de natuur en de seizoenen al sinds eind negentiende eeuw hun werk. Veel graven en urnengraven zijn natuurlijk beplant met zowel vaste planten als seizoensplanten. U bent vrij een graf zelf in te richten, maar u kunt dit en het onderhoud ook overlaten aan een van onze hoveniers. Wij verzorgen de graven, gedenktekens en monumenten met vakmanschap en toewijding.

Een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer.

Betrokken bij Westerveld

Regelmatig worden bijeenkomsten, bijzondere evenementen en herdenkingen georganiseerd. Iedereen is daar welkom. Daarnaast zijn uiteraard nabestaanden het hele jaar door zeven dagen per week welkom op het park om hun dierbaren te herdenken. 

Bekijk ook: