Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Gedenkmonumenten

Een persoonlijk gedenkmonument vormt een blijvende herinnering aan een dierbare. Op Westerveld bevinden zich de meest uiteenlopende ontwerpen, gemaakt van steen, metaal, hout of glas. Sommige zijn klassiek en bescheiden, andere juist modern en artistiek. Hier is bijna alles mogelijk.

Laat u inspireren

Onze medewerkers van Advies & Zorg helpen u graag bij een keuze in materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het uitgestrekte park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook langs de inspiratielaan en in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Rijksmonumenten

Vrijwel alles kan. Maar niet ieder ontwerp past op ieder veld. Dit komt doordat Westerveld een rijksmonument is. Hierdoor zijn afmetingen, materialen en onderhoud beschermd. Door de regels na te leven, behouden de velden ieder hun eigen identiteit. Tijdens een rondleiding over het park maakt u kennis met de unieke sfeer van Westerveld en vertellen onze medewerkers graag meer over de keuze in gedenktekens.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.