Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Het horecapaviljoen

De verschillende ruimtes in ons horecapaviljoen bieden voor iedere wens een passende setting.

Na een plechtigheid is er gelegenheid nabestaanden te condoleren. Dit is ook het moment om herinneringen op te halen, er wordt gepraat, gehuild en soms ook gelachen. De overledene wordt herdacht op een manier die bij haar of hem past.

De keuken van Westerveld

Uit de keuken van Westerveld komen vanzelfsprekend prima koffie en thee, koek en cake. Maar we schenken ook een goed glas wijn of bier en serveren daar hartige hapjes bij, al naargelang uw specifieke wensen. Broodjes, bonbons, soep, sushi; op Westerveld kunnen we u vrijwel alles aanbieden. Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers, want alles is mogelijk. 

Puur, vers & ambachtelijk

Voor de condoleance heeft Westerveld in het horecapaviljoen diverse sfeervolle ruimtes. Hierdoor bieden wij afhankelijk van het aantal gasten altijd de juiste ruimte. Van een intiem samenkomen tot een condoleance voor een grotere groep.

Tijdens de condoleance serveren wij u en uw gasten een kopje koffie met iets zoets, maar uiteraard is er (veel) meer mogelijk. Ook zijn er speciale arrangementen. Wij adviseren u graag om samen met u tot een invulling te komen zoals u dat wilt. Puur, vers & ambachtelijk.