Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Buitenaula Torenduin

Afscheid nemen kan op Westerveld ook plaatsvinden in de buitenlucht. Verscholen tussen bomen en midden in het groen ligt buitenaula Torenduin.

De bankjes staan hier in een cirkel om de overledene en bieden zitplekken voor ongeveer dertig gasten. En ook buiten kunnen sprekers hun laatste eer bewijzen aan een dierbare en is het mogelijk muziek te maken of af te spelen. Tijdens een dienst in de openlucht houdt Westerveld altijd een binnenruimte vrij voor onverwachtse buien.

Meer weten

Heeft u een vraag over de Buitenaula Torenduin of wilt u een rondleiding over Westerveld? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.