Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Dudokzaal

De Dudokzaal, genoemd naar de bekende architect Dudok, heeft 170 zitplaatsen. Daarmee is deze monumentale ruimte uit 1937 de grootste van Westerveld. De ceremonie is ook hier volledig naar eigen wensen in te vullen.

Na de dienst zijn familie en gasten hier welkom voor koffie, thee, een goed glas wijn, een hapje of een buffet. Onze keuken denkt graag mee over een manier van herdenken die past bij u en uw dierbare. Want ook culinair is op Westerveld veel mogelijk.

Meer weten

Heeft u een vraag over de de Dudokzaal of wilt u een rondleiding over Westerveld? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.