Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Familiekamer

Vlak voor het afscheid komen naasten in kleine kring samen in de familiekamer. Deze ligt vlak bij de hoofdingang van Westerveld. Ondertussen verzamelen de gasten zich in de aangrenzende ontvangstruimte.

Bij een crematie wandelt u vanuit hier samen over het park naar de hoger liggende ruimtes waar de dienst plaatsvindt. Voor personen die slecht ter been zijn, regelt Westerveld vervoer.

Meer weten

Heeft u een vraag over de familiekamer of wilt u een rondleiding over Westerveld? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.