Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Uitvaart

Gegevens overledene

Gegevens opdrachtgever

Gegevens uitvaartonderneming

Bijzonderheden afscheidsdienst

De wet schrijft voor dat as van een overledene pas een maand na de crematie vrijgegeven mag worden. Binnen deze maand ontvangt de opdrachtgever uitgebreide informatie inclusief een formulier waarop hij/zij de wensen met betrekking tot de asbestemming kenbaar kan maken. In onze eigen online gedenkboetiek vindt u een uitgebreid assortiment urnen, gedenktekens en sieraden. Neem alvast een kijkje: gedenkboetiek.venlo-crematorium.nl

Beeldregistratie plechtigheid

Wij bieden de mogelijkheid de plechtigheid op te nemen. Deze registratie is kosteloos. De opname is tot 30 dagen na de plechtigheid te bekijken en is ook als een blijvende herinnering te bestellen. De opdrachtgever ontvangt hiervoor een unieke code. Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Dan is het invullen van het e-mailadres van de opdrachtgever noodzakelijk.

Catering tijdens condoleance

Crematorium Venlo biedt veel mogelijkheden tijdens de condoleance. Hier kunt u uw wensen aangeven. Zie onze website voor meer informatie over de uitgebreide cateringmogelijkheden. Heeft u andere wensen? Op aanvraag stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen.

Aanvullende wensen

Verklaring opdrachtgever en uitvaartverzorger

Door ondertekening van dit formulier geven opdrachtgever en uitvaartverzorger te kennen op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden: 1. De opdrachtgever verklaart in geval van een crematie dat de overledene in de afgelopen 12 maanden niet is behandeld met Radionucliden zoals jodium I-125. 2. De opdrachtgever verklaart in geval van een crematie dat in het lichaam van de overledene geen implantaten met ingebouwde batterijen aanwezig zijn. 3. De opdrachtgever geeft een volmacht aan de uitvaartondernemer/uitvaartverzorger tot het regelen van de uitvaart(plechtigheid) in ruime zin, als gevolg waarvan de opdrachtgever gebonden is aan de afspraken die de onderneming/uitvaartverzorger in dit kader met de begraafplaats of het crematorium maakt. 4. De opdrachtgever verklaart kennis te hebben genomen van de huisregels van de begraafplaats of het crematorium (deze staan tevens vermeld op de website van de begraafplaats of het crematorium) en hiermee akkoord te gaan. 5. De opdrachtgever verklaart kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van de Landelijke Vereniging van Crematoria en hiermee akkoord te gaan. 6. De begraafplaats of het crematorium aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit een onjuiste beantwoording van de gestelde vragen of het niet naleven van de voorwaarden genoemd onder punt 3. 7. Het ingevulde e-mailadres wordt enkel gebruikt voor niet commerciële doeleinden.

Niet alle verplichte velden zijn juist ingevuld. Vul alle benodigde informatie volledig in en controleer de tabs op fouten.

Dank voor het invullen en verzenden van het opdrachtformulier. Onze medewerkers nemen het in behandeling.

Vanwege veiligheid hebben we ook altijd geschreven handtekeningen nodig. Er is een pdf van het ingevulde opdrachtformulier verzonden naar het e-mailadres van de uitvaartverzorger.

Wij ontvangen de pdf graag met:

  • Geschreven handtekening uitvaartverzorger
  • Geschreven handtekening opdrachtgever

U kunt de pdf mailen naar info@venlo-crematorium.nl, langsbrengen of eventueel opsturen.

Nog een opdrachtformulier invullen?

Opnieuw invullen

Benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk tarieven

Maak een blijvende herinnering. Venlo biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Wij bieden u een eigen website die u naar wens kunt samenstellen.

Bekijk mogelijkheden