Afscheid volgens je eigen waarden

Aan de bosrijke rand van Assen, in een schitterende groene en rustgevende omgeving ligt Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp.

Deze intieme plek biedt al sinds 1980 ruimte voor een persoonlijk afscheid volgens uw eigen wensen, om te gedenken en naar terug te keren. Bij De Boskamp vindt u een plek voor de eeuwigheid. Hier luisteren we naar ieder verhaal, naar elk mens. We denken met u mee en nemen zorgen uit handen. Dat is ons streven, kwaliteit na leven.

Waar begin je wanneer je afscheid moet nemen?

Bij een overlijden komt in korte tijd veel kijken. Hoe en op welke manier het laatste afscheid eruitziet, is heel persoonlijk. Van een intieme begrafenis in kleine kring tot een crematie voor velen. Ook zijn er tal van mogelijkheden in gedenkmonumenten, sierurnen en laatste bestemmingen van as. Met u en uw uitvaartverzorger vertalen wij de meest uiteenlopende wensen in dierbare herinneringen. Steeds weer staat daarbij keuzevrijheid voorop. De keuzes waar u mee te maken krijgt hebben we op een rij gezet, zodat u tijdens deze ingrijpende periode niet voor verrassingen komt te staan.

Afscheid nemen op De Boskamp

In het sfeervolle rouwcentrum van De Boskamp kunnen familie en nabestaanden bij de overledene verblijven tijdens de opbaring. Hier heeft u de mogelijkheid om een wake te houden en kunt u belangstellenden de gelegenheid geven om de laatste te komen bewijzen.

Een crematie op De Boskamp

Ook een crematie is op De Boskamp helemaal volgens uw eigen wensen en overtuigingen in te vullen. Afscheid nemen kan intiem in kleine kring of met velen samen in een van onze aula’s.

Een plek vol inspiratie​​

Input over Boskamp, sfeer, bijzonderheden en geschiedenis.

De Boskamp biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij De Boskamp kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

De Boskamp biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.

Ruimte voor elke wens

Input over ruimtes. bijzonderheden

Bestel of bekijk ons naslagwerk

Vraag onze brochure aan en lees meer over de locatie, geschiedenis en mogelijkheden van afscheid nemen en cremeren op De Boskamp.

Kwaliteit na leven

De Boskamp is onderdeel van de Facultatieve. Vanaf de oprichting in 1874 zet de Facultatieve zich in voor een waardig afscheid en de mogelijkheid tot cremeren in Nederland.

Nieuws

nieuwsbericht

dit is een nieuwsbericht
Datum: 1 juni 2022

Maatregelen en richtlijnen (versie 25 september)

Voor de veiligheid van al onze gasten.
Datum: 23 september 2021

Westerveld onderdeel van culturele wandelroutes

Vijf culturele thema-wandelingen in de gemeente Velsen.
Datum: 10 augustus 2021