Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Hazelaar

In de Hazelaar is plek voor ongeveer 165 personen. Deze lichte ruimte is vanwege de mooie centrale ligging zeer geschikt voor een begrafenisceremonie.

Voorafgaand aan de dienst kan de familie samenkomen in de aangrenzende familiekamer. De begrafenis is volledig naar eigen wensen in te vullen. Zo is het mogelijk persoonlijke muziek te draaien of een eigen instrument te bespelen. Daarvoor is zowel professionele apparatuur als een vleugel en orgel aanwezig.

Meer weten

Heeft u een vraag over de Hazelaar of wilt u een rondleiding over Westerveld? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.