Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Marius Poelzaal

In de Marius Poelzaal is plek voor ongeveer zestig personen. Daarmee is deze bijzondere art-decozaal uit 1913 geschikt voor een intiem afscheid in kleinere kring. De dienst is volledig naar eigen wensen in te vullen.

Zo is het mogelijk persoonlijke muziek te laten horen of een eigen instrument te bespelen. In de ruimte is zowel professionele apparatuur als een vleugel en orgel aanwezig.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis pretium elementum aliquam. Pellentesque aliquet suscipit libero, ut sagittis mi dignissim scelerisque.

Piano

Lorem ipsum dolor sit amet.

Online

Lorem ipsum dolor sit amet.

Meer weten

Heeft u een vraag over de Marius Poelzaal of wilt u een rondleiding over Westerveld? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Andere mogelijkheden voor uitvaartplechtigheid:

Dudokzaal

Een monumentale ruimte van de bekende architect Dudok

Hazelaar

Een ruimte met veel licht voor een begrafenisceremonie

Magnolia

Rouwkamer en ruimte voor een intieme ceremonie

Buitenaula Torenduin

Intieme plek buiten voor een persoonlijk afscheid

Buitenaula Vijverpark

Op een veld in de buitenlucht afscheid nemen

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.