Direct naar:
Gedenkboetiek
Mijn Westerveld

Magnolia

In de Magnolia kan in kleine kring een volwaardige en intieme ceremonie plaatsvinden. Daarbij is plek voor 25 personen. Ook bevindt zich in de Magnolia een aparte rouwkamer waar de familie voorafgaand aan de uitvaart afscheid kan nemen van hun dierbare. Tijdens ieder bezoek wordt u ontvangen door de uitvaartbegeleider.

Meer weten

Heeft u een vraag over de Magnolia of wilt u een rondleiding over Westerveld? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Westerveld biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Westerveld kunt u hiervoor een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Westerveld biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.